Vloer- en tegelwerken

Tegels evolueren in materiaal, kleur, grootte, etc. Zo heb je de keuze tussen modern of liever klassiek, stijlvol, grote formaten of kleine mozaïeken, dikke of dunne tegels. Voor ieder wat wils. Dankzij een uitgebreid assortiment en een professionele begeleiding van onze partners met toonzalen kan de klant, architect, bouwheer, aannemer, bouwpromotor zijn keuze maken. Dit naargelang de te betegelen ruimtes en het budget. De ideale combinaties worden samengesteld en tentoongesteld.

Een goed technisch en esthetisch advies is een must om zo jouw droom te kunnen realiseren. Van de Cruys bvba zorgt voor een vakkundige plaatsing en levering tegen een correcte prijs. Wij maken gebruik van de juiste kwaliteitsvolle lijmen, voegsels, primers, etc. Tevens staan wij 10 jaar garant.

Keramische steen

Voor vloer én wand, voor binnen én buiten.

Natuursteen

Natuursteen blijft van alle tijden en kan in elke stijl geïntegreerd worden. Heeft een stijlvol karakter.

Grootformaattegels

Trendsetter: strak en weinig voegen, voor vloer én wand, voor binnen én buiten.

Parkettegels

Trendsetter: voor vloer én wand, mooi te combineren met andere materialen, warme look van houtstructuur, onderhoudsvriendelijk.

Deurdorpels en raamtabletten

Esthetisch afgestemd qua materiaal én kleur van de inrichting.

Cementtegels

Terug van weggeweest. Een streling voor het oog. De cementtegels worden ambachtelijk gemaakt en gekleurd. Ze geven een speciaal accent aan uw interieur. Deze tegels worden meestal in een patroon geplaatst.

Vragen over een van onze diensten?

Neem contact op

Sinds 1997 zijn wij, als familiebedrijf, actief in de tegelwereld. Door de jaren heen hebben wij een hecht team van vloer- en tegelzetters opgebouwd. Lees meer >